Thinking of pregn...

Alla kommer till en fas i livet då man inte riktigt vet vad man vill, vem man egentligen är och ja allt sånt.. Men ibland tror jag att jag kommer i den fasen varje månad, haha.. Just nu vet jag iallafall vad jag vill vilket jag velat länge nu men samtidigt så kanske jag borde försöka tänka ekonomiskt angående detta, vilket vore det bästa men skulle det vara så att jag skulle bli gravid utan jobb så finns det inga tankar på abort, och ja för att minska risken för att bli gravid kan man använda kondom men det kommer inte vi att göra, så om man säger det såhär båda vill men det är ju det ekonomiska men jag vet att oavsett vad så kommer vi klara det tillsammans, jag kommer självklart försöka söka jobb.. 
Sen behöver vi ju inte försöka få mig gravid (fast jag vill det) men det kommer när det kommer och vilket som så kommer det vara efterlängtat! SÅ är det, jag känner att jag kommer ändra min bloggstil en aning också, känner att så som jag skrev förut är inte riktigt jag längre, eller jag vet inte.. så känner jag iaf inte nu, just nu känner jag mig, kaxig, skriver vad jag vill och skiter i vilket.. TYP!

Just saying

Joo nu är det såhär att jag känner att det är dags och återta bloggandet, dock vet jag inte hur ofta man jag kommer försöka uppdatera så ofta som möjligt, med tanke på att jag numera kan blogga via mobilen så kan jag ju alltid göra lite inlägg då och då. Lets go for it..

Meddelande...!

Vissa inlägg skrivs via min iphone och då kan texten bli fel!! Ha det gött alla bitterf*ttor!!

Blogg listad på Bloggtoppen.se