give me some inspiration

Åååh, jag vill ha massa pengar så jag kan köpa massa inredning. Sitter och kollar runt på det nu och får lite inspiration. Har faktiskt massa kvar å fixa.. Det är som halvdant allt här hemma men det kommer. Snart så blir det mer hemtrevligt. 

Ett sista farväl

Ett sista hejdå innan jag går vidare. Ett sista skriva av mig och blicka framåt. Jag tror det blir svårare att bli gravid igen om jag går runt och deppar. Om jag går runt och tänker negativa tankar, därför så måste jag börja vara positiv till saker och ting. Se saker från andra perspektiv och inte bara som en ond cirkel.

Hur mår jag nu? Nu är en ny vecka, jag tar nya tag och tänker positivt, intalar mig själv att jag kommer bli gravid, jag kommer få gå på ultraljud, jag kommer ha en bebis i magen. Det ska jag börja intala mig själv men inte hela tiden, bara när det är som jobbigast. Bara då jag är negativ, det är då dom orden ska cirkulera i min skalle, det är då jag ska säga till mig själv det kommer bli bra, du kommer bli gravid.

Hur länge kommer det ta? Det är väl största rädslan, hur länge ska vi behöva vänta, ska det ta över ett år igen? Det skrämmer mig nog allra mest. Men det är bara å se det från den ljusa sidan, när det väl kommer så kommer all den väntan det tagit inte spela någon roll.. 

Vad ska jag ändra på? Jag måste börja att sysselsätta mig med annat, träning är en del av den saken. Motivationen måste bara komma tillbaka, eller snarare, sparka mig själv i baken. Bara jag kommer ut och rör på mig. Sen börja leva mer hälsosamt igen. Sluta äta godis, eller enbart lördagar i liten mängd. Sätta fokus på det.Jobba jobba jobba, även fundera på vad jag vill göra sen, om jag ska plugga eller inte och inte tänka, "ingen ide att börja plugga nu ifall jag blir gravid nästa månad" Blir jag gravid, så blir jag, man kan plugga. Jag måste sluta sätta hinder framför mig.

Efter ha suttit på blimamma och läst en tjej som varit där jag är nu, började intala sig själv att hon kommer bli gravid, hon kommer ha mage och allt som hör till. Bara någon månad senare blev hon gravid och ska ha när som helst. Och även hon hade haft missfall och det tog ett tag för dom att bli gravida efter det..
Låter kanske elakt men det är skönt att kunna läsa om dom som varit med om samma och sedan fått ett positivt besked och att allt går bra andra gången. Nu är det min tur..

BESTÄLLT

Vi for ju och kollade på bordet och jag blev så kär i det så vi beställde hem det. 

Priset för detta från trademax är 4995. Pris på Möbelhuset är ca 11.000 kronor för bord + 6 stolar. Ganska bra pris med andra ord =)
Blogg listad på Bloggtoppen.se