längtarSnart åker jag iväg, vilket kommer bli sjukt skööönt. Sen när jag kommer hem får jag hämta mina bebisar, det blev som sagt två katter. En svart och en brun/orange. Söta som fan, nu behöver jag bara komma på några bra kattnamn, har ni något förslag?


Här har ni mina bebisar (: den 29 September får jag hämta dom och jag längtar som en toook (:

Den svarta ska nog få heta Tyke, men vad ska den andra missen heta? nemo?

kissemissWiiie, nästa månad ska jag mest troligt köpa en kattunge, så glaad :D
Ska å titta på den imorgon, så snart har jag mig en bebis här hemma. Thihi, ska bli mys med en liten kattunge, jag älskar ju katter så om jag fick och hade råd hade jag haft ett katthem här ;)

Synd bara att Forro är rädd för katter..

Löning imorgon!!Woohoow, imorgon eller snarare inatt en sekund efter tolv så kommer den efterlängtade lönen in på kontot.. Det känns så jäkla bra att jag själv har jobbat ihop dessa pengar. Wiiie, så nu blir det att tagga körkort, ny mobil.. Fast det här med ny mobil kanske får vänta, jag får se. Måste iaf lägga undan ca 14 tusen som jag inte får röra alls!!! Nåjo, nu ska jag klä på mig, har även ett möte på arbetsförmedlingen på torsdag kl 10. Jag tyckte det var tidigt tills jag kom på att jag steg upp före fan förra veckan, så kl 10 är en bra tid!

Blogg listad på Bloggtoppen.se