Svar på kommentar!

Fick en fråga om jag börjat röka och snusa igen.. Så tänkte svara på det..
Snusa är ett BIG NO! Jag har inte satt en snus i käften sen den dagen jag skrev att jag slutade, däremot röka gör jag ibland då och då, vilket jag också ska sluta med.. Alla klagade på att jag snusade för mycket och nu röker jag för mycket.. Blir less på att alla ska klaga, Jag gör precis som jag vill, its my life, mina lungor inte era men jag ska sluta.. Men snusa, nej det gör jag inte men fick jag välja mellan snusning och rökning, så snusar jag hellre, det luktar mindre och är godare.. Men skulle jag sätta en snusjävel så skulle min boyfriend bli förbannad, men jag gör som jag vill, its my fucking life..

25 Juli 2011

Löning idag, men bättre lön nästa månad! Bra bra, längtar tills jag får en ännu finare lön, sitter även och dagdrömmer om barn, villa och hund.. Ja så ser mina framtidsplaner ut, men det lär dröja ett tag, förhoppningsvis kan vi hitta en lägenhet snart, vill verkligen flytta, så man på riktigt kan rensa bort allt det onödiga, fixa in nya och fixa en fin inredning. Jajjamen, kanske blir lättare om jag också har jobb och en egen inkomst, då är det ju lättare och fixa möbler, porslin etc.. Jaa vi ser hur det går, förhoppningsvis får jag fast.. :)

iphoooone 4 fosshooo
Jag har bestämt mig nu, det får bli en svart iphone, var till expert och kollade med egna ögon om den vita var tjockare och jajjamen men inte var det mycket men det syntes iallafall, så det får bli den svarta, så nu blir det och införskaffa mig ett skal som skyddar mobilen. Den 12-13 augusti beställer jag min telefon, ska bli underbart (:


Har ju min gamla samsung sgh u600, eftersom min samsung jet s3000 gick sönder, ja touchen slutade fungera, först ville jag inte ha en touchmobil efter det men nu känner jag att jag vill ha en iphone, eftersom jag älskar apparna, älskar det där med smsen, visst finns så på sånna utan touch med men det får bli en iphone...


Idag har jag inte gjort allt för mycket, varit till storheden då som sagt med mina föräldrar och bror, kollade mobilerna sen käkat på donken och ja inte så mycket, när jag kom hem fick jag för mig att messa Forro, som jag knappt snackat med efter Spanien, hon ringde upp mig och vi snackade i 1h och 23 minuter. Jo saknar henne, jag och Linn ska dra en roadtrip förbi hennes jobb sen när vi båda fått pengar.. Awesome.

Blogg listad på Bloggtoppen.se