Läskig drömDrömde en läskig dröm.. usch jag var så rädd då jag vaknade :(

 
Det var att så att Jimmy skulle åka till jobbet, han skulle bara säga hejdå. Så hör jag hur någon släcker på toan och går ut. Jag blir rädd. Jimmy åker ändå till jobbet. Sen efter han åkt går jag till ytterdörren och kollar ut.. Så när jag ...kollar ut så står det en kvinna där men när jag kollar på henne är det som att hon blir snabbspolad, så jag ser typ hur hon går fram och tillbaka, så jag kollar som klockan på mobilen men den visar samma tid. Så mitt i allt ser jag hur hon tar fram en pistol, då frågar jag vad hon vill. Så blir hon typ galen, sticker ner pistolen genom brevinkastet. Jag får panik, försöker leta katterna, tar dom sätter in dom i ett annat rum. Men på något sätt så kommer dom ut från rummet. Jag letar mobilen för att ringa polisen, så sen när jag går ut från rummet, ser jag henne komma in, hennes pistol är riktad mot mig, hon skjuter. Hon lyckades träffa mig, sedan tar hon ut magasinet och slänger själva pistolen, så jag tar den, slår henne, trycker in pistolen i käften. Hon typ svimmar. Så då tar jag magasinet, försöker skjuta men får det inte att funka, hon börjar resa sig, så sen får jag iväg typ tre skott mot bröstet ett i huvudet.

Det låter inte ens läskigt men jag var så jävla rädd i drömmen och när jag vaknade blev jag rädd :(


morgonträning
God Morgon!

Nu ska jag snart till gymmet med Forro. Träningsvärk har jag, trött är jag men här ska det tränas. Fick världens ryck så jag typ flög upp ur sängen, jag kom på att bilen står parkerad utanför oss och där kostar det att stå. Så jag hoppade fort som fan upp ur sängen, på med kläderna och fort ut. Turen var på min sida, ingen böter. Däremot låg körkortet hemma. Dock tror jag inte det gör nånting. Det var inte långt jag skulle jag menar, jag hade ju inte direkt druckit alkohol.

Nej nu ska jag ta lite vatten eller en banan kanske sen dra mot stan och möta Forro. See Yaa all LATER!

GoD MorgonGod Morgon!

Någon blindtarm är det då inte, för det gör inte ont längre. Måste varit något annat, vilken tur! Jag hade inte velat operera mig, nog för att jag känner lite små smärtor på sidan men det är inte som förut, för när jag tröck på på sidan så gjorde det ont, nu känner jag inget. Så det kan inte ha varit blindtarmen..

Skulle överföra bilder från kameran till datorn och självklart dog kameran. Hade knappt några batterier igår på hockeyn. Nåjo snart kommer brorsan och hans tjej förbi, sen ska vi invänta Forro för träning. Och en annan sak. fick mer från ungdomsgarantin än vad jag trodde, helt amazing (:en bild från jobbet (:
Blogg listad på Bloggtoppen.se