Bloggen ändrar utseénde ;D

Håller på att ändra lite i bloggen, vill ha något eget, något som jag själv gjort och ingen annan. Känns mer som "min" blogg då. Ja jag är ingen expert på photoshop eller så men det spelar ingen roll, så länge jag är nöjd på utseéndet på bloggen så är det faktiskt bra. Min söta syster har faktiskt hjälpt mig så jag fick till headern, så lånade hennes kodmallar faktiskt. Men men..

Det jag köpteJag lovade ju att visa er det jag köpte ifredags. Båda klädesplaggen är från Vero Moda och det var hälften av reapriset så det var ju sjukt bra, hade gärna shoppat mer men eftersom jag måste lära mig att spara så köpte jag bara två tröjor + två par trosor men dom orkar jag inte visa..


Gårdagens failIgår var vi ju som sagt på Hockey, Luleå vann över Linköping, vilket var ganska storslaget. Dom ägde verkligen matchen och det var helt underbart att dom vann. Däremot när vi skulle hem så var det fullt på busshållsplatsen och vi kom tyvärr inte med bussen för att busschauffören var grinig som fan. Synd att LLT failar så förbaskat. Varför inte ta in en extra buss eller en såndär dragspelsbuss? När dom vet att det är hockey och många tar bussen hem för det är gratis med hockeybiljetten? Så jävla fail och arga var vi, det var jag, Jimmy, Manne, en till jag inte vet vad han heter, Linn och Forro, eller jag och Jimmy kom inte med men de andra men dom gick ur bussen och knallade med oss istället, vi gick först till Kvantum och grabbarna köpte varmkorv, men när vi var på G till kvantum gick vi på bilvägen där man svänger in, så kommer en bil bakom och tutar, alla tre killar vänder sig och och skriker "HÅLL KÄFTEN" HAHAH det var så jävla klockrent och så roligt, arga för att man inte kommit med bussen sen tutar en biljävel åt en, inte bra inte bra ;)

Men det var en trevlig och rolig tripp hem, blev ett stop på Max innan vi begav oss hem. Väl hemma så såg vi på filmen Uninvited, väldigt konstig film, men bra.

Ja det var gårdagen, trevlig var den iaf :)

Blogg listad på Bloggtoppen.se