memories <3

 
 
Saker man upplevt blir till minnen, minnen man alltid kommer bära med sig. Vissa stunder kommer sakna mer än andra och vissa stunder glöms bort. Tänk ändå så många man träffat och sedan tappat kontakten med? Man undrar vilket liv dom lever idag, vad dom gör och hur dom mår.. Jag tänker ofta på tider från förr, då det var vi fem. Men ja allt blev som det blev och man gled till slut ifrån varandra..
 
Det är ändå sjukt hur fort man som person ändras på sån kort tid, jag tycker jag har blivit modigare, säga vad jag tycker och inte bara följa efter alla andra och hålla med i deras åsikter.. 
 
 
En sak jag alltid tänker när jag köper chipsen cream cheese chips och vitlöks-dipp är då vi alla satt hos Julia och smaskade i oss hela påsen. ALLTID tänker jag på det, dom chipsen är liksom förknippade med den tiden =)
 
Andra roliga stunder är från 9an, då jag, Julia och Linn ofta satt i ljusgården, Julia bjöd mig på snus, och där satt vi varje rast och snusade, haha åh det var tider.. eller våra myskvällar på mjölkudden alla brudarna, ja tänk ändå vad roligt man haft men jag hoppas framtiden har lika mycket roligheter å bjuda på.
 
 
 

True love..

 
 
Gokväll!
 
Mega trött, mår illa och ja.. Känt nå konstigt i halsen å magen senaste tre dagarna, känner i hela halsen hur något vill komma upp men det gör inte det, obehagligt som sjutton, värst är det då jag ska sova.. usch som fan.. Hoppas det försvinner..
 
Om 18 dagar firar vi ett år som förlovade, helt underbart och shit vad tiden går fort. Snart har vi till och med varit tillsammans i fem år. Im so happy with Jimmy :) Men det finns vissa gånger då jag får krupp på honom men det tillhör relationer. Jag menar, klarar man inte av å reda ut problem å bara gör slut så fort man bråkat är det inte äkta kärlek. Och så mycket Jimmy å jag gått igenom dessa år tillsammans visar bara hur stark kärlek vi har till varandra. 
 
Kategori:

resor resor resor!!

 
 
Mmmmmmh, jag vill så gärna åka utomlands.... Men naeh neeh, pengar pengar, tid och ja allt så jävla svammel, min homie å hennes man ska åka och jag var nära på att följa med på den resan men jag vet ju inte om jag kmr ha råd och jag vill så gärna.. Ja nä skit i allt.. BLÄ
Kategori:
Blogg listad på Bloggtoppen.se