LULEÅ HOCKEYJag tror fan det är den bästa match Luleå Hockey gjort denna säsong, på ca 4 min hinner dom göra 4 mål. Det är helt sick, hade fan velat vara i Coop Arena och sett matchen live men fick iaf se den på tv, faan så underbart det var. Speciellt att dom krossade skeå, det är fan det bästa ; )
Kategori:

God EftermiddagDet är så tråkigt att jag inte kan sätta in bilder på bloggen, min dator vill fortfarande inte acceptera internetsladd och det trådlösa funkar inte här hemma. Så jag lånar Jimmys dator när han är på jobbet. Men idag ska jag be han ringa till Telia och be dom fixa det. Nej nu tänkte jag dra till gymmet, ska springa i 20 min sen kanke köra crosstrainern i 20. Sedan blir det lite ben tror jag.

23 Februari 2011Go Kväll!!

Ska snart iväg och jobba sedan blir det gymmet, ska svettas som aldrig förr, för nu jävlar är det hårdträning som gäller.
Imorgon är det derby, luleå möter skellefteå hemma, blir nog att se det på corner, OM jag hinner.. Ska försöka träna innan hockeyn isåfall. Nej nu måste jag klä på mig för att röra mig mot jobbet. Får se hur många idioter jag möter i trafiken idag, lär säkert bli minst EN idiot. ;)


BYE BYE
Kategori:
Blogg listad på Bloggtoppen.se