LESS!
Det blev att umgås med Cissi ikväll, inte för att vi gjorde så värst mycket, blev mest att hon satt vid datorn och spelade poker på facebook och jag satt och käkade och såg Andra Avenyn, sen vid 21 tiden började Wallander så då såg jag på det. Den var helt okej, tycker dom andra filmerna är mycket bättre. Ja, ska snart lägga mig och sova. Är trött som sjutton. Men ja finns ju en anledning till varför och får egentligen skylla mig själv.


Ja, nu är det lite tjafs om det där med pengarna. Ja ja. Det löser sig. Ska sluta låna ut pengar eller så börjar jag ta ränta. Haha. ska nog börja med det. Nej nu är jag bara kritisk och less. Så hejdå.

Blir man vuxen för att man fyllt arton?
Jag blir less på folk som lovat att lämna tillbaka pengar ena dagen men gör det inte och jag vill ju inte verka som ett tjatmonster. Men vad ska jag göra om jag behöver pengarna? Jag försöker alltid lämna tillbaka de pengar jag lånar av folk så fort som möjlgt, just för att slippa vara skuldsatt. Visst nu har min kompis inte lånat så mycket, men jag behöver dom pengarna för jag håller på att bli fattig. Så ja, om man lovar nånting så får man hålla det.


Snart ska jag och Jimmy gå till konsum för att köpa sallad, gurka och paprika, för vi ska ju göra kebab. Gott gott. Senare blir det Andra Avenyn, jag har längtat hela veckan för det är så himla spännande, sen blir det att se Wallander. Ja jag älskar dom filmerna. Synd dock att skådespelaren, Johanna har dött. Nog för att det var ett tag sen nu, men synd. hon var verkligen en bra skådespelerska. Men men, annars har det inte hänt så mycket idag, jag har halv sovit i soffan, låg och kollade ensam hemma men somnade. sen vaknade jag av att Jimmy pratade med mig. Sen somnade jag om och ja sen ringde pappa och nu ska jag inte somna om för ja då lär jag ju inte kunna sova ikväll.


Nu är det inte länge kvar till Julafton, Nyår och min födelsedag. Jag längtar mest till Min födelsedag, men först måste det ju bli ett nytt år. Haha. Och bara för att jag fyller 18 kommer jag inte bli mer mogen. Jag kommer vara samma vanliga tjej. Bara för att man fyller en viss ålder ska det inte betyda att man måste bli mognare, som ex 18. Blondinbella som tyckte bara för att nu har hon blivit myndig att då ska jag skriva mer vuxet i min blogg, hallå, du fyller bara 18 och man kan inte gå från barn till vuxen på ett smack. Bara kolla in Julia, en av mina bästa vänner. Hon är 18 och fyller 19 i Mars och inte fan är hon mer mogen för det, hon är den Julia hon alltid har varit, fast blivit mognare med åren och det blir vi alla. Men bara för att man fyller myndig ska man inte gå över från tonårslivet till vuxen livet. Julia hon är mogen det är hon, men även har hon sina sjukt barnsligasidor, men jag älskar dom. För det är den hon är, hennes konstiga humor ja allt.


Nej bara för att man fyller 18 ska det inte innebära att man helt plötsligt förändras och blir vuxen.

Matställe?Det blev inte mycket till sömn inatt. Var vaken till klockan sju imorse och trött är jag. Ja, så idag blir det en chill dag, känner mig rätt trött, sliten och allmänt less på allt just nu. Funderar på att kanske plugga lite, så jag får nånting gjort iallafall. Ja, vad ska jag isåfall plugga? Ja det blir väl samhälls, svenska, historia eller geografi. Beror på vilket jag känner för att göra, eller om jag ens gör nånting utav det? Haha. jag får väl se.


Usch, jag ååh. Jag känner mig förbannad just nu och nej jag tänker inte nämna varför. Hrm.


Vilket matställe föredrar du?

Max, McDonalds, Frasses, Burger King eller Tasty Burger?

Svara gärna.

Själv föredrar jag Max, bra hamburgare där, goda pommes och bra dressing, allt där är gott.
Hamburgarna är inte torra, dom är sjukt goda. Medans på Donken (McDonalds) så är det bara torrburgare. Men samtidigt kan jag ibland föredra Donken före Max, men det är för att när jag är riktigt hungrig och inte orkar vänta länge så går jag dit. snabbt och enkelt, men inte lika mättande. Så egentligen är det bättre att stå på Max och vänta på en ännu godare hamburgare lite längre som faktiskt är mättande, än att låta det gå fort på donken och inte alls bli lika mätt.
Blogg listad på Bloggtoppen.se