msn


Jimmy var faktiskt snäll och hängde upp tvätten medans jag satt och snackade med morsan i telefon om massa gorm, haha vi skulle avslutat där vid 30 min, men det övergick ytterligare en halvtimme till. Haha, annars gör jag inte så mycket, msn och sånt shit ^^

28 November 2009Fyfan vad mätt jag är, till middag käkade vi kycklingsallad som vi gjorde själva, sen blev det film och chips, även lite chaitee blev det också och lite ljus för att göra det hela extra mysigt. Dock så började filmen lagga, monsters vs alien. Kiosk Piratens filmer är fan dåliga, alltid repiga och hackar under filmens gång, detta ska klagas på. Det borde ju ändå vara bättre kvalité på de filmer dom hyr ut.

Imorgon ska vi lämna tillbaka de filmer vi lånat och jag funderar även då på att ta en promenad, får se om Jimmy hänger med på den biten också. Nåja, hockeyn idag var riktigt spännande, dock förlorade Luleå i sudden mot Brynäs, pappa är iaf glad för Brynäs vinst. Men Skellefteå förlorade iaf på HV71 om jag kommer ihåg rätt och det känns jävligt skönt. Nu ska jag fixa tvätten, hörs senare!

3 Veckor kvar!


Dagarna rullar snabbare än vad man tror, är det för att man inte försöker längta så mycket, eller är det för att man inte vill bli besviken jag inte tänker på det? Men snart, snart är vi där, borta från detta land och njuter av god mat, och massa annat skoj som vi kommer att göra, om jag längtar? Jag längtar och det har jag gjort sen vi började prata om det, fast samtidigt har jag inte försökt att tänka så mycket på det för det gör så att tiden går lika snabbt som en snigel. Men nu har ju tiden gått fortare än någonsin och snart så är vi där.

36106_174435.jpg

Blogg listad på Bloggtoppen.se