weak or strong..?

 
 
En dag som började bra, dalade ner och slutade gott. Ja vad ska jag säga, så mycket känslor inom mig just nu, allt känns som en enda röra, jag spricker nästan inombords samtidigt som jag är lycklig. Jag känner bara att jag klarar mig, jag är stark, så länge jag har min familj så mår jag bra. 
 
När jag satt på bussen hem från Sofia så kände jag hur tårarna ville komma, jag satt hela vägen hem med gråten i halsen, när jag väl kommer hem klarar jag inte av att hålla tillbaka tårarna längre, låg och grät säkert tio minuter i sängen, sedan ringde jag mamma, samtalet kändes bättre men lik förbannat börjar jag störtböla efter vi lagt på, Jimmy frågar hur det är fatt och jag berättar för honom vad som tynger mig. Kände sedan att jag behövde komma ut, tog på mig kläder och gick, gick förbi M för en cigg, sedan traskade jag förbi farmor där min kusse var, fick mat och sedan myste vi bara,då släppte tankarna.
 
Jimmy kom sedan å hämta mig, kommer hem får ett sms från en god vän, som frågade hur jag mår, jag lovar, jag var nära gråten, jag vet inte varför men jag höll på att börja gråta. Det känns som att det är en drös med hormoner inom mig, eller så har jag velat gråta förut men inte kunnat eller hållit tillbaka det men idag liksom sprack bubblan, jag kände mig helt plötsligt svag..
 

vettigt

 
 
Hallå!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här, vad har hänt under tiden? Hmm inte ett skit typ, kussen kom upp till luleå igår och gud så underbart å få träffa henne igen! Ja annars sitter jag just nu i skolan, ska senare å jobba sedan blir det umgås med Sofia ett tag sedan kussen mest troligt.. Ja nä finns inge vettigt å skriva ^^
 
Kategori:

Sluta röka.. öka chansen att bli gravid..

Nu har jag bestämt mig, rökning minskar ju chansen att bli gravid och om det är rökningen som gör att jag inte blir gravid så slutar jag, visst nu har jag tagit snus istället för cigg, vilket är dumt det med men jag vet att jag kan om jag vill och jag vill ha barn så jag ska fan banne mig sluta nu.. Har även slutat dricka alkohol, inte druckit sedan 4 Augusti, har inte heller sug efter å dricka, jag känner att jag klarar mig så bra utan det. 
 
Så fort jag tog snus så försvann röksuget, det är egentligen äckligt å röka så lika å sluta. Snusa ska jag inte heller göra, när dosan är slut så är det finito med både snus å rökning, hade ju varit snusfri i en månad men ja dum jag är så tog jag en dosa av Jimmy för jag hade slut cigg.. Men ska se om detta går, ni som slutat röka har ni lyckats bli gravida? Tacksam för svar, råd och tips! :)
 
Kategori:
Blogg listad på Bloggtoppen.se