31 Maj 2010Yooo!

Jag sitter i soffan och kan inte sova, har just sett Pirates of the Caribbean, död mans kista, om jag minns rätt.
Hmm, jaa annars då, var förbi mamma och pappa igår och fikade och sånt, sen skjutsade pappa mig till kiosk piraten och där mötte jag cissi så hyrde vi en film, The Perfect Getaway och jag kan då säga det, filmen var bra.. SJUKT bra, mer säger jag inte, eller jo, SE DEN!
Annars ska jag väl försöka sova idag, hade fan över hundra besökare igår och jag förstår inte hur, eftersom jag inte har skrivit något på 2 dagar, jaa ibland gillar besökarna å komma å gå lite som dom vill ^^

Funderar faktiskt på att ta en joggingtur idag, jag funderar... som sagt har jag ju blivit så JÄKLA lat med träningen men jag kommer nog i form snart, det gäller bara å htta motivationen.

Luleå Cruising 2010Nu är det dags igen, för den årliga Cruisingen i Luleå, förra året åkte jag aldrig, men däremot för två år sen, det var en riktigt rolig cruising, var med Pricen(Patrik), Jimmy och Julia och fyfan vad vi söp, haha det var galet roligt, men ikväll är det Jimmy som kör, eftersom han nydligen tagit kortet och har en bil, får hoppas på en rolig kväll =)

För ikväll äre jag, Jimmy, Forro och Limpan (:Julia och Jag :)

Jag var full som en svin, minderårig och träffade pappa, jag var ju då jävligt rädd att jag skulle få utegångsförbud eller nå ^^ Hahah

VårrusetHej bloggläsare!

Nu har jag äntligen tid å skriva, idag har varit en rätt fullspäckad dag, först blev det staden med mamma, vi letade fram och tillbaka i alla skoaffärer men inga skor.. Sen mötte vi pappa så då tog vi en fika. Mysigt att bara få umgås med föräldrar, känner mig lite mer vuxen då, dock tog jag inte kaffe till fikat men ääh ;)

Sen efter fikat fortsatte vi springa runt på stan och leta, hittade ett par skor, men köpte dom inte för ena tån var halvt utanför, inte för att det syntes men iaf, så vi fortsatte vidare,  vi träffade även Mari och hennes så otroligt söta son Oscar, om ni inte har sett honom, så gå in på hennes blogg och se vilken söt unge hon har, han är verkligen ett litet charmtroll som man nästan bara vill äta upp, nej inte äta då men ni förstår vad jag menar...

Justja köpte även en randig tröja, eller mamma betalade, hon köpte även en likadan till sig själv, 49 kr istället för 149 kr, bra pris, från Gina.. Sen blev det ytterligare en till tröja, som jag själv betalade, 99 kr, från Vila..

Det blev så att vi nästan till slut gav upp men jag kände att skorna jag hittade på Nilsons skor var dom jag ville ha, visst var klacken hög men ääh, visst att en liten del av tån stack ut men ääh, vi gick tillbaka dit och jag testade dom igen.. Jag kände verkligen att jag ville ha dom, så nu ska jag testa gå i dom här hemma, så jag känner om det är dom jag vill ha eller inte, men nog allt är jag kär i dom. Så tack kära mamma för skorna =)

Jag lovar att visa upp det jag köpt imorgon (idag) klockan är ju efter tolv, för just nu tänkte jag ta och sova.

Justja, sen blev det ju vårruset på kvällen, jag har ju inte alls tränat till det, har ju latat mig i över en månad nu, men mamma och jag sprang/gick 5 km på 41 minuter, vilket jag tycker är bra, så nästa år ska vi träna och komma iform så vi springer det på 20-25 min =)
599 kr =)

Jag kmr bli ca 190 i skorna, känns rätt långt ;O


49 kr istället för 149 kr :) Gina tricot

Blogg listad på Bloggtoppen.se