Det är upp till migRedan igår kväll började jag känna mig nerstämd och få ångest över allt, vet inte varför jag fick det känner även så ännu. Nånting inom mig säger att jag vill gråta men inga tårar får jag fram. Vad det beror på vet jag inte, känns som att jag mår dåligt för ingenting. Jag vet att det mesta beror på skolan, det är nu jag börjar känna det där "åh varför pluggade jag inte" ja men det är ju liksom inte försent heller, men inte i tid. Så det gör allt jobbigt med tanke på att mina betyg från ettan är dåliga, samt de mesta nu från tvåan, ibland känns det som att jag vill börja om på ny kula, ta tag i allt och verkligen få det gjort men jag orkar inte börja om från början jag läser hellre ett extra år och tar igen allt jag missat allt jag behöver läsa upp. Mina betyg ligger på en tunn tråd och snart är det försent, snart går den där tunna tråden sönder. Så JAG måste börja göra nånting åt det. Och det är NU, inte sen, inget kanske, inte jag ska. Det är NU!

Min dagTjoo läsare!

Idag har jag inte haft så mycket ork att uppdatera, men jag passar på nu. Skolan idag gick bra, dock kunde jag ha försovit mig imorse, svårt det där med att gå upp en timme tidigare. Känns verkligen, så efter skolan sov jag ca 1h och 30 minuter, så det var skönt, mycket skönt, ja jag är fortfarande trött, så ska ta och duscha nu sen sova. På onsdag ska jag, Cissi och Forro träna, sen sola, ska bli skönt. Ja sen är det ju snart helg så det är verkligen skönt, fast ja helgen var ju nyss men så snabbt som veckorna går så är det snart helg igen. Hoppas bara solen kan återvända upp till Luleå, den verkar ha fått motorstop på vägen hit. Ja så vi får se om solen lyckas fixa det eller om den väntar på bärgningsbilen hitåt.

Så hur har eran dag varit idag då? Någon som kunde komma upp i tid imorse utan att känna att "ååh fyfan vad segt" haha ja nå sånt. Så kände jag, sen ja kände jag att jag verkligen behövde komma upp för annars skulle jag legat där resten av dagen, men jag lyckades såklart.

Hmm duschen nu kanske? Ja säger jag duschen nu kommer det ändå ta två år innan jag kommer dit, är jävligt seg, måste kolla andras bloggar innan jag stänger datorn för kvällen. Så gör det sen är det duschen och sängen! Kram på er!!

Omgjorda


Blogg listad på Bloggtoppen.se