snart ett nytt år..

 
Ibland är livet helt jävla fantastiskt och vissa dagar är livet åt helvete. Dom dagarna vill jag ha bort, alla dessa negativa tankar jag får vill jag bara radera. Men det är svårt eftersom missfallet påverkat mig så otroligt mycket, mer än vad jag trodde det skulle göra. Men vi människor behöver dåliga dagar för oftast så väger de bra dagarna upp dom dåliga. 
 
Snart är det ett nytt år och planerna för imorgon är inga, önskar att man kunde bli bjuden på någon fest, middag vad som helst. I fem årstid har jag å JImmy fått styra, folk har frågat från höger å vänster "vad händer på nyår" "ska ni göra nå på nyår" osv. Så oftast har det blivit så att jag och Jimmy fått styra. Imorgon är väl de enda planerna att spela x-box och ta det lugnt. Dricka lite. Men får se, jag skulle kunna skippa nyår, helst hade jag velat vara i något varmt land då.
 
 

work it out

Tjena! En tidig morgon på gymmet. Redan efter 06.00 började svetten rinna. Jag å Forro körde hårt. Jag var helt slut, det flimmrade i ögonen. Vilade tills det försvann. Vi körde ben å rumpa å redan nu känns det.
 
 

motivationsbilder #TBT

 
SHIT.. Jag ska tillbaka dit, bilden April 2012, my goal.. KÄMPA
 
Goddammit
 
 
Miss that <3
 
 
Inte UBERSMAL men där mådde jag bra.. 
 
 
Om jag ska vara ärlig med er, nu tänker inte jag skämmas även om jag innerst inne gör det. Men vafan, jag väger just nu 3siffrigt, 101,2 KG.. Jag fattar fan inte hur jag lyckades, men det ska jag ändra på. jag mår inte bra av att se mig själv naken i spegeln. Jag måste därför börja träna, äta rätt, röra på mig mer, tänka på vad jag stoppar i mig. Jag har lyckats en gång å jag kan göra det igen. Förut vägde jag ca 90 kg, då lyckades jag gå ner, jag var nere på 75 kg 2011, fattar ni att jag gått upp 25 kg på två år? Det är sjukt.. Mitt mål är att gå ner till 75 igen men mitt första delmål är under 100 kg.  Kondisen ska också bli bättre. NU KÖR vi..
Blogg listad på Bloggtoppen.se