min dator vägrade starta sigNu ska jag strax börja fixa mig, ska börja med håret eftersom det alltid tar längst tid att få fint. Har även hunnit vara istan, var bara en timme där, har ju varit på stan hela veckan annars så orkade inte gå så länge idag, behövde ju inte direkt nånting. Nu ska jag börja med håret, slänger väl upp några bilder senare.

Förresten, min datorn vägrade starta sig så, så jag fick ju panik och ringde pappa, så han sa: ta utt batteriet och strömkabeln, sen trycker du på startknappen några gånger. Så gjorde jag det, sen så sa han nu kan du sätta tillbaka batteriet och strömkabeln och testa starta datorn, så gjorde jag det och se på fan, det fungerade, det var bäst för datafan det. Det enda jag tänkte på var alla bilder, datorn var typ skit samma.

Jag är vakenGod Morgon alla piggna åsnor!


Jag och Jimmy somnade vid 21 igår och sen vaknade vi tolv och gick till sängen och sov vidare, jag vaknade några gånger under natten för jag blev typ pigg, men somnade ändå om och sov till klockan halv åtta, då klev jag och Jimmy upp och passade på att duscha. Jag sitter just nu på Jimmys dator för han spelar Rock Band 2 och blir så trångt om jag ska tränga mig bredvid han i soffan. Ja vad man ska hitta på under dagen vet jag inte. Jag kommer lägga in mer bilder från gårdagen lite senare. Ha det gött så länge. Pusspuss

Jag har blivit miljonär
Jag fick ett telefonsamtal idag, fattade ingenting. Skulle till Kulturens Hus för att möta någon, så jag går fram till där man köper biljetter och sånt, informationen och säger att jag fick ett telefonsamtal. Ja hon som sitter där ber mig gå upp för trappan och så hittar jag resten själv. När jag kommer upp får jag syn på Bengt Magnusson och han kommer glatt fram och ger mig ett kuvert, jag blir helt paff, förstår ingenting. Så jag öppnar det och så står det "Du har blivit miljonär"...


Nja kanske inte riktigt så gick det till eller jag hittade bara på en historia, nej men det var nån debatt i Kulturens Hus idag och då var han där, så jag bad Cissi fota en bild på oss två. Hans röst är så jäkla speciell, det sjuka är, jag trodde han skulle vara längre, vara mycket smalare i ansiktet, han var typ kort och lite knubbig. Men han var ju snäll. Thats the point.


Blogg listad på Bloggtoppen.se