Linn (: <3

Linn!
Hon är en mycket nära vän till mig, även hon är en utav mina bästa vänner, hon är verkligen speciell och lite udda om man jämför med alla andra, hon är cool, hon är snäll och hon är underbar! Linn är en sån brud man verkligen kan skratta med (: A lot of love, henne har jag känt sen jag började sexan i Luleå, vi blev bättre vänner mot nian och nu i gymnasiet. Hon och Jag älskar LULEÅ HOCKEY!! <3

miss the summertimes


Sakna sommaren!

det går fortoj oj oj oj, vad mycket man fått gjort på så kort tid, verkligen great, packat ner ungefär alla bestick eller ja alla bestick, allt porslin och sånna saker, helt nice, nu håller även jag på med att packa ner kläderna, eftersom jag lär ju ha på mig jeans idag o Luleåtröjan, imorgon mjukisar och på måndag blir det nog nå jeans o nån tröja bara, sen flyttar vi ju på måndag, måste även plugga imorgon, ohh fyfan så min hjärna kommer att dö, hoppas jag bara inte blir mer sjuk nu.

Hrrmm, annars är det halloween idag och det blir väl att chilla med brudarna ikväll, sista kvällen vi kan umgås alla i denna lya för sen blir det säkert mer häng i den nya (; och cissi får ju sjukt nära hem sen och även till mig så det är niice som fan.

Blogg listad på Bloggtoppen.se