God eftermiddagGo eftermiddag!

Jag lyckades somna om, eftersom jag bara sov ca 4 timmar, så vaknade typ för 10 minuter sen, håller just nu på att överföra bilder, ska visa några från gårdagen. Fast det kommer i omgångar, så jag har några bilder å visa.

Alla tre sitter och väntar på mat ^^ Så söööta

en tankeJag har även funderat på en sak, eller okej där ljög jag, utan jag kom å tänka på det nu. Att jag ska i varje inlägg börja sätta in en bild från stunden som jag skriver. Det kan vara vad som helst, utsikten från mitt fönster, katterna, ja vad som helst, bara för att det är roligare med lite bilder än bara text. Eller bara någon bild för att göra inlägget lite roligare.

30 November 2010God Morgon!


Jag är faktiskt vaken nu, tanken var ju att gå ut och jogga med forro nu på morgonen men eftersom det är 15 minus grader är jag inte så sugen på att jogga. Så det får väl bli paolo roberto isåfall. Annars en vilodag. Är även rätt trött eftersom jag fick hålla koll på katterna halva natten, tills jag till slut lyckades somna. Ja klockan var väl kring halvfem eller nå.

Nå annars är allt bra med mig, förutom att jag är sjukt jävla trött och törstig, så jag ska nog ta och dricka lite vatten snart. Katterna har iaf kul med Oliver och busar på som fan. Så söta dom är. Det är faktiskt kul att dom funkar ihop.
Blogg listad på Bloggtoppen.se