24 Juni 2010Sorry för kass uppdatering, men jag har knappt orkat sitta vid datorn eftersom jag stigit upp 5.20 och jobbat fram till tre sen varit tvungen å vänta på Jimmy tills halvfyra... Ja så jag har inte orkat sitta framför datorn då jag kommit hem, men nu är jag här, mestadels för att Forro bad mig uppdatera.

Vad ska jag skriva, jobbet går bra, jag blandar kryddor och gör pölsa å sånt, rätt kul faktiskt, det jobbigaste är bara att stiga upp så tidigt men det fixar jag kanon. Idag efter jobbet for vi till mamma o pappa å hälsade på en snabbis, sen for vi runt och gled med bilen, sen for vi till Ica Maxi och handlade lite potatissallad, rostbiff och mackor, så åkte vi till stranden och käkade det, mysigt men förjävla massa mygg.

Ja annars är allt bra med mig, tänkte försöka sova nu iaf, är rätt trött. GODNATT!!


Ps. mina fötter luktar illa ;O  

skaffa inte bilSkaffa inte körkort eller bil, du kommer ta den till det närmsta stället, om du tex bor bredvid en kiosk, eller om den ligger två minuter bort, så kommer du ta bilen för du känner att det är jobbigt å gå.. Så skaffa fan inte körkort eller bil, ja skaffa körkort, men fan inte bil... Gaaah... förstår inte hur lat man kan vara... ni som bor i Luleå vet vart hälsans hus ligger, ja vi bor ju på varvet... tror ni inte han tar bilen till sin träning?? Gosch.. han om någon har blivit lat...

Bilder från studentenHär kommer lite bilder, inte fått alla eftersom det är säkert över 1000 bilder sammanlagt ;p
                                                      Mer bilder kommer sen.. ;P
Blogg listad på Bloggtoppen.se