TraainingShuubree

NU ligger jag i sängen och har nyligen duschat, skönt som faaan! Har typ tränat två gånger idag, först på gym med Forro sen nu hemma gjorde jag lite övningar jag hittade på internet, shiit vad jag svettades då alltså. Ja jag har varit onyttig och ätit en pizza idag så fick ångest och var tvungen att träna lite ^^ Sån är jag.

Imorgon ska jag och Linn gymma (Y)

31 Mars 2010Ska snart bege mig mot skolan, slutar kring kvartitio idag så efter det ska jag och Forro träna, dock tror jag att min ben inte pallar det efter sista träningen det gör sjukt ont, måste ha sträckt det på nå jävla konstigt sätt. Jaja jag måste träna idag, blir kanske en promenad med Linn ikväll också om jag orkar eller kan.

Är fett trött men är faktiskt uppe, lite ovanligt. Ja jag kommer nog mest troligt färga mitt hår rött fast det blir inte förrän i början av Maj eller något sånt.

30 Mars 2010Jag har lite funderingar, min tanke är att typ se rockig ut på studenten och då tänkte jag först svart hårfärg men jag är inte så mycket för svart, så rött?! Jag älskar mig själv i rött, så min tanke ligger åt att färga det rött. Inväntar just nu Forro och Linn, vi ska försöka plugga sen käka mat eller nå. Ehm Syrran och Annika var även förbi hit idag, lollo skulle låna kläder till muckfotot. Ja ja nu har jag inte mycket mer å skriva, Jimmy är iaf svarthårig nu ;D hihi
Blogg listad på Bloggtoppen.se