en bild

Jobb till unga!Jag tycker att arbetsgivarna ska börja tänka på oss unga som inte har jobb, eller stor arbetserfarenhet osv...


Idag är det svårt att få jobb, speciellt om man just tagit studenten, om man inte har så stora kunskaper osv. Vi måste alla få en chans att visa upp oss, visa att vi också kan jobba, precis som vilken annan person som redan jobbat i 20 år. Vi kanske till och med är BÄTTRE eller mer arbetsvilliga, vi vill ju ha jobb..

Det känns som att dom bara tänker "vi måste ha folk med erfarenhet, som kan detta, för det är ju sååå jobbigt å lära en person" visst kan dom inte ta in folk som inte har kunskaper inom vissa speciella områden men jag syftar numera på kassavana eller lite enklare jobb som inte bör kräva så stor erfarenhet..

Jag börjar väl känna mig less på att vara arbetslös just nu och oavsett vad man söker för jobb så får man INGE svar, det är nog det jobbigaste, att man inte får svar för det jobb man söker. Jag har väl sökt ca 10 jobb, inte mycket men jag har inte så mycket erfarenhet så jag kan ju inte söka alla jobb som finns heller..

Ska fixa ut några CV:n och ta mig ut och söka jobb. Så jag visar upp mig också och inte bara sitter framför dator och söker men eftersom jag är rätt blyg av mig så tycker jag det är jobbigt. Men det ska jag iaf försöka göra.


Sen är jag också jäääävligt sugen på att bli bartender, vet inte varför men fick bara nå sug att jobba utomlands och jobba i en bar. Men det kostade som ett körkort att gå en utbildning, så vettefan, nåjo det var allt.

Hjälp mig komma i form!Nu har jag faktiskt tänkt och jag vill ändra på min kost, börja motionera mer och verkligen komma iform men jag kommer bara hålla det en vecka eftersom jag vill ju se resultat på en gång men det gör man ju inte. Så min fråga till er är, hur ska jag göra för att ORKA röra på mig mer än ca 2 veckor? Vad ska jag äta och inte äta för att äta rätt? Jag behöver verkligen alla tips jag kan få. Fast jag vet ju vad jag inte bör äta men ändå.

Så imorgon är det på med joggingskorna, ut och jogga, sen göra mina jävla övningar. Så därför tänkte jag gå och sova nu så jag orkar mig ut på min joggingrunda imorgon, kommer väl börja lite lätt eftersom jag inte rört på mig så mycket den senaste tiden.


Så om jag inte har skrivit ett inlägg innan halvtio betyder det att jag är lat och sover ^^

Godnatt
Blogg listad på Bloggtoppen.se