bebislängtan

 

rädd inför förlossningen

Nu när vi imorgon går in i augusti månad så börjar jag känna mig rätt så nervös inför förlossningen. Det är för den kan ju egentligen starta när som. Jag känner mig inte helt förberedd heller. Jag har inte tvättat hans sängkläder, sen annat smått. Annars är väl allt i stort sett klart. Men varje gång jag börjar tänka på förlossningen blir jag grymt nervös. 
 
Rädd för att göra bort mig, jag är sån som person som helst inte visar smärta inför främmande personer. Eller någon egentligen. Men det kommer gå bra. Ungen ska ut :)
 
 

jobbig natt..

Usch vilken natt.. Vaknade av att jag hostade massor och mådde illa, nästan så att jag ville spy. Drack vatten å det blev lite bättre, sen vaknar jag på samma sätt några timmar senare. Usch usch, kan ha varit för vi käkade fil å macka sent. Å jag blir så extremt mätt av yoghurt å macka. Hela magen sväller typ. Jaja, vi har iallafall monterat babyskyddet i bilen, så det är på sin plats. Nästa vecka funderar jag på att packa bebisens skötväska. Känns lika å ha den förberedd.
 
 
 
Blogg listad på Bloggtoppen.se