Varför spela nånting du egentligen inte ärBloggidentiet? (kommer inte på nå bättre ord).

Varför skapar man en sån? Varför inte bara vara sig själv i sin blogg, visst alla har rätt att skriva hur dom vill i sina bloggar men vad är det man tjänar på att kanske vara en bitch i sin blogg sen världens snällaste i verkligenheten? Många uppfattar ju då personen som en bitch, elak och kall person eftersom personen är så i sin blogg. Varför inte visa upp sitt rätta jag och bli omtyckt för den man är och inte för sin bloggidentiteT?!

Jag förstår inte varför man ska "spela"  i sin blogg och vara sig själv utanför den.
Visst man behöver inte heller bara ha en elak bloggidentitet man kan ha vad som helst.. 


Att vara den där elaka personen som jämt säger elaka saker om andra för att få många kommentarer eller retuschera sina bilder för att se smalare ut? Varför? Varför inte visa sitt rätta jag och bli älskad och omtyckt för den man egentligen är..

Vi människor är inte födda perfekta men att försöka spela överklass, märkvärdig eller försöka framstå som bättre än alla andra så blir man inte omtyckt, det kan handla om att personen som skriver är osäker på sig själv eller andra saker. Och vi som läser bloggen anser att person bara framstår som dum i huvudet som tycker att man är bäst, vi är bra på våra sätt men att klanka ner på andra för att framstå som bättre gör dig själv bara till det sämre.


Vi kanske inte vågar vara oss själva för att vi känner oss misslyckade eller dåliga så därför använder vi våran blogg som nått sorts "skydd" och spelar och provocerar för att bli omtyckt och känna sig bra och inte misslyckade, visst kan det vara så.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, detta är bara min åsikt om att vara någon man inte är i sin blogg, det behöver inte heller handla om bloggen, det kan vara i skolan, arbetslivet och sånna saker.

Vi människor kanske är för fega för att våga stå för dom vi är? Vi kanske vill genom våran blogg vara något vi egentligen är i våra drömmar? Jag vet inte, jag är alltid mig själv, jag spelar inte nånting jag inte är, för det kommer jag iaf längst på...

Detta är min åsikt...Jag ser inte ner på någon men jag visar mer respekt för en person om den är sig själv i alla lägen!


En bild från idag, Cissi och Jag på Kulturens HUS (;

plugg, paket och idolSitter och läser i psykologiboken och försöker ta in all information och fakta men det är svårt eftersom texten kan vara lite krånglig men jag försöker, efter jag läst klart det sidor i boken så ska jag läsa mina anteckningar flera gånger om och verkligen ta in allt, för jag ska fan i mig ha bra resultat på provet imorgon. Har även köpt present till pappa idag, han fyller faktiskt år imorgon så hoppas han blir glad. Ja det är ju tanken som räknas och att man visar omtanke men jag kände att detta är verkligen något pappa kommer ha nytta av så därför köpte jag det.

Ja jag får helt enkelt se imorgon om pappa blir glad eller inte men förhoppningsvis så blir han glad!


Jaja nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. Ha det bäst (;

jajjamenWöööw.. nöörd som jag är fastnade jag framför facebook och nötte quiz. Ja det brukar bli så, är rätt så mycket nörd av mig, ska få lite liv i Jimmy nu och få med honom till sängen så jag kan sova. Tycker inte om att sova utan honom, men nu ska jag bege mig till sängen iaf, hoppas jag inte fastnar nån annanstans nu.. typ spegeln och står där och beundrar min feta utväxt och sen mig själv för att jag är så jävla snygg...

Det kan hända, neej ledsen folk, måste sova (;


När vi var till köjs stuga.. Jag är aldrig normal ^^

Blogg listad på Bloggtoppen.se