Mitt sätt att tänka

Det känns som att jag tjatar när jag nämner det hela tiden, det känns som att jag skryter varje gång jag tar upp det men det är inte så jag tänker, jag pushar mig själv, jag ger mig själv motivation till att förbättras, det är därför jag hela tiden nämner det. Att springa har börjat bli min vardag, som för ett år sen var min fiende. Det är därför jag oftast nämner det men det känns så skönt att kunna säga "ska ut och springa" och då verkligen springa. För ett år sen när jag skrev "ut och springa" så sprang jag kanske 100 meter sen var jag död, idag kan jag springa 5 kilometer utan och stanna. Jag är envis och jag ger inte upp, mitt mål är att orka en mil, mitt mål är att kunna springa i ett bra tempo. Jag har varit en soffpotatis, jag har varit den som käkat onyttigt och aldrig rört på mig, idag är jag den som försöker att lägga onyttigeterna i soporna och ta fram det nyttiga. För mig har motionen blivit en del av mig, en del av min vardag..




Jag trodde aldrig jag skulle orka springa  5 km utan och stanna, det trodde jag inte men NEVER SAY NEVER!! Man måste ha viljan, man måste våga tro på sig själv att man klarar det, man måste hela tiden när man springer sätta nya mål, det gör jag, tänk när du springer, du känner att du är påväg och ge upp, tänk då istället "jag ska orka till den där stolpen" och precis innan du passerat den ska du sätta upp ett nytt mål, tänk hela tiden nya mål du ska klara under din löprunda, då kommer du orka och när det är som mest tungt det är då du ska peppa dig själv, säg till dig själv att du orkar, hur mycket än benen vill stanna, säg till dig själv att du får fan inte ge upp nu. Du orkar, jag orkar..


OM du nu inte springer ute och det är på en löpmaskin, så ser man oftast tiden, hur långt man sprungit och antal kalorier man förbrukat, tänk då när det gått ca 6 minuter, tänk då jag ska orka till 10 minuter, sen när det är cirka 15 sekunder kvar tills du kommit till tio minuter ser du att du har sprungit 1,5 km, tänk då jag ska springa tills det står 2 km, sen när det är några ynka meter kvar, tänk då att du ska ha kommit upp till 150 kalorier, det är så jag tänker när jag springer på löpbandet, testa det, eller om det är för tungt, sänk hastigheten men sluta aldrig springa, spring sakta men sluta inte, för du orkar!
Jennifer:

Ska du se eurovision ikväll? :) Isf, håller du med min resonering på bloggen om alla bidrag. Någon du tycker lite extra om och vem vinner? :)

Felice:

Tack för tipsen och den fina läsningen :) gjorde mig bra nu när jag ska ut och springa i 45min utan att stanna. Kram!

Malin:

Du ska inte springa tjejmilen i Sthlm den 3 september då? :) Det ska iaf jag :)

Kommentera inlägget här:
Blogg listad på Bloggtoppen.se